VAKANTIEWERK

06.11.2018 0 Door admin

Veel jongeren willen graag werken in de zomer, maar de vakantiebanen liggen niet voor het oprapen. Door de crisis hebben bedrijven minder werk en de zomerpiek wordt opgevangen door eigen personeel. Zoek je een bijbaan de komende maanden? Hierbij vind je tips voor je zoektocht naar een zomerbaan en adviezen die je op weg helpen met solliciteren.

(C) Roel Dijkstra Fotografie / Foto : Fred Libochant
Delfgauw / Verhage Delfgauw en franchisenemer Inge de Hoog

 

Wat voor soort vakantiewerk je gaat doen?

Suggesties voor werk dat je tijdens vakantie zou kunnen doen:

 

Bijkomende voordelen vakantiewerk

Naast het loon kun je nog veel meer uit je vakantiewerk halen. Denk bijvoorbeeld aan de volgende zaken waar je als vakantiewerker gewoon recht op hebt:

  • Werkervaring opdoen
  • Nieuwe mensen leren kennen
  • Vakantie en werk combineren

Vind een baan die echt bij je past

Een vakantiebaan is tijdelijk, maar het is toch heel belangrijk wat voor werk het is. Want ook al werk je er maar een paar weken, als het bedrijf en je collega’s niet bij je passen of je vindt het werk niet leuk, zullen het hele lange weken worden. Natuurlijk wil je je vakantie niet doorbrengen op een plek waar je het niet naar je zin hebt.

Heel veel succes met werk zoeken en we hopen dat je snel een goede baan vindt!