VAKANTIEBAANINHETBUITENLAND.NL – DE VACATURE WEBSITE VOOR EEN MOOI AVONTUUR IN HET BUITENLAND

06.11.2018 0 Door admin

Vakantiebaaninhetbuitenland.nl is DE vacature website voor een mooi avontuur in het buitenland.

Iedere maand maar liefst 6.000 unieke potentiële seizoensmedewerkers bezoeken onze website www.vakantiebaaninhetbuitenland.nl. Elke maand meer dan 22.000 clicks. Iedereen op zoek naar dat mooie avontuur in het buitenland.

Onze vacaturewebsite behoort sinds de oprichting in 2014 direct tot de best bezochte vacaturewebsites met betrekking tot vakantiebanen in het buitenland. Zowel voor recreatie, toerisme en horeca. De website stelt zich tot prioriteit om werkgevers en vakantiekrachten dichter bij elkaar brengen. De website ontwikkelt zich tot een platform waar men terecht kan voor informatie en ervaringen vanuit het werkveld. Dit gebeurt via nieuwsartikelen, achtergrond- en ervaringsverhalen. Deze interactie brengt veel bezoekers telkens terug.

Gratis.
Zowel solliciteren op als het plaatsen van 1 vacature is geheel gratis. Dat maakt onze website uniek. Bij veel andere websites moet je lid worden en al je persoonlijke gegevens invullen indien je een vacature wilt bekijken en een sollicitatie wilt versturen. Bij ons is elke vacature transparant. Je ziet direct welk bedrijf zich voorstelt en je kunt direct solliciteren. Allemaal gratis.

Ook één vacature plaatsen is gratis. Voor twee of meer vacatures, extra aandacht vragen wij een kleine vergoeding.

Ga snel naar www.vakantiebaaninhetbuitenland.nl